2593051204 6978202595 Αστρίδα Λιμενάρια, Θάσος mathioshouses@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΔΩΜΑΤΙΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ
Mathios Houses | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Market, Αστρίδα, Θάσος


Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας “Mathios Houses” τα οποία βρίσκονται στην Αστρίδα Θάσου, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη τους μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, σε ένα όμορφο περιβάλλον και με ζεστή ατμόσφαιρα. Η θέση των studios απέχουν 150μ από δύο όμορφες παραλιες. 
Όλα τα διαμερίσματα μας έχουν την δική τους βεράντα όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την πανέμορφη θέα χαλαρώνοντας από τις δραστηριότητες της ημέρας.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΠΑΡΟΧΕΣ
 
  Κουζίνα  
  Ψυγείο  
  Κλιματισμό  
  Τηλεόραση  
  Μπάνιο  
   
   
   
   
   
   
Κάθε διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο, ανεξάρτητο κλιματισμό, τηλεόραση και ατομικό μπάνιο.
Υπάρχει άνετος χώρος parking για τους επισκέπτες μας που διαθέτουν το δικό τους αυτοκίνητο.

Με την πανέμορφη παραλία της Ψιλής Άμμου σε κοντινή απόσταση και την εύκολη πρόσβαση σε διάφορα χωριά, τα διαμερίσματά μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας καθώς σας προσφέρουν πληθώρα επιλογών για όμορφες εξερευνήσεις και εκδρομές, που θα γεμίσουν τις μέρες των διακοπών σας με απόλαυση και ενδιαφέρον.
 
   
   
   
 
 
 
 

Είμαστε σίγουροι ότι η διαμονή σας στα διαμερίσματά μας “Mathios Houses” θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε σύντομα και εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε για την άνετη και ευχάριστη διαμονή σας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα διαμερίσματά μας ή για
να κάνετε την κράτησή σας.